Kleine beurt in Oudewater

Bij Vakgarage Oudewater wordt uw auto gecontroleerd op een aantal essentiële punten. Omdat een auto vol techniek zit en veel bewegende delen heeft is periodiek onderhoud belangrijk om de levensduur van uw auto te verlengen en uw veiligheid te waarborgen. 

Wanneer is uw auto toe aan een kleine beurt?

Er zijn veel handige vuistregels om te weten wanneer uw auto aan onderhoud toe is, maar een officiële regel kan Vakgarage Oudewater niet geven omdat elke auto anders is en omdat er in elke auto anders gereden wordt. Zorg wel dat het onderhoudsboekje bijgehouden wordt, dit is het logboek van de auto. 

Vakgarage Oudewater voorziet u van advies

Wanneer het onderhoudsboekje onverhoopt toch verloren is geraakt of niet bij de aankoop ontvangen is, dan kan u in Oudewater altijd langs Vakgarage Oudewater om vrijblijvend advies op te vragen. Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we bij als dat nodig is.

Bent u op zoek naar een goede garage om een kleine beurt aan uw auto uit te laten voeren in Oudewater? Kom dan langs Populierenweg 31 in Oudewater (Utrecht). Of neem contact op via mail info@vakgarageoudewater.nl of bel naar 0348-563004.

Contactgegevens

Vakgarage Oudewater
Populierenweg 31
3421 TX Oudewater

tel.: 0348-563004
mail: info@vakgarageoudewater.nl